GRS Retail

De kracht van samenwerken

Ruim 120 Nederlandse en Belgische tuincentra vormen de drijvende kracht achter GRS Retail, een onderneming die op het gebied van inkoop, logistiek, automatisering en verkoop marktleider is in aantal en volume op de tuinmarkt in de Benelux. Door samen te werken kunnen alle aspecten van de bedrijfsvoering binnen een tuincentrum zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Dat betekent meer omzet, een beter margere en lagere kosten voor nu en straks. Kortom: wij helpen ondernemers een beter en duurzaam rendement te realiseren.

 

Persoonlijke band en professionele service

Met alles wat er op jou als ondernemer afkomt, moet je kunnen vertrouwen op je retailorganisatie. Wij vinden dat dit begint met een persoonlijke band. Met ons en met je collega’s. Daarom kennen wij onze ondernemers allemaal bij de voornaam, komen we regelmatig langs op je bedrijf en organiseren we landelijke en regionale contactdagen. Maar uiteraard bieden we ook graag kwaliteit. Om je te helpen klanten blijvend voor je te winnen, kennen we professionele dienstverlening op drie heldere vlakken: het ondernemerschap, het assortiment en de communicatie met de klant in en om de winkel. Alle diensten zijn bovendien op elkaar afgestemd omdat ze zijn gebaseerd op een gemeenschappelijke visie en doelstelling.

Wij geloven in het lokale ondernemerschap

Voor de consument betekent zijn huis en tuin emotie. Om in de toekomst de harten van de klanten te blijven stelen, moeten winkels persoonlijk en authentiek zijn. Daarom geven we alle ruimte aan lokaal ondernemerschap. Wij bieden geen weinig onderscheidende winkelformules maar product- en marketingconcepten die de eigen identiteit van de ondernemer onderstrepen en versterken. 

 

Unieke kickbackregeling

De prestaties worden geleverd door de ondernemer, en prestaties moeten worden beloond. Daarom hebben we een unieke kick-back regeling: over het gerealiseerde inkoopvolume ontvangen aangesloten ondernemers stevige bonussen. Aangesloten zijn bij GRS Retail loont dus door te kunnen profiteren van alle gebundelde krachten maar ook direct in geldelijke zin.

Onze marketingcampagne

In zowel Nederland als in België bieden we een professionele marketingcampagne die, op basis van onderzoek, erop is gericht de lokale naamsbekendheid en aantrekkingskracht van je tuincentrum te verbeteren. 

In de afgelopen jaren heeft GRS Retail sterk ingezet op het ondersteunen van de lokale marketingactiviteiten door de ondernemers, zowel instore als outstore. Dat betekent veel mogelijkheden om de campagne af te stemmen op de ‘couleure locale’ van het tuincentrum. Middels ons unieke Promotie on Demand systeem kunnen alle marketingmiddelen worden aangepast aan je eigen huisstijl. Je bepaalt zelf de looptijd van je folder, kunt eigen teksten invoeren en prijzen wijzigen. Iedere folder kun je zelf samenstellen uit de aangeboden thema’s. Daarnaast kun je de folders uitbreiden met extra pagina’s met je eigen assortiment.

Online en offline marketingmiddelen zijn volledig in onze marketingcampagne geïntegreerd. We bieden hiervoor diverse aantrekkelijke marketingpakketten aan.

GRS Retail, je eigen reclamebureau

Onze marketingafdeling kan naast de marketingcampagne ook diverse reclame-uitingen op maat maken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de tuinbranche begrijpen we je wensen op marketinggebied beter dan elk ander willekeurig reclamebureau. Daarnaast beschikken we over een beeldbank met bijna 65.000 branche gerelateerde beelden. We werken op een persoonlijke en laagdrempelige manier en bieden je uiteraard een aantrekkelijk uurtarief. 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over GRS Retail en over wat we voor jou kunnen betekenen met onze diensten? Klik dan hier om onze website te bezoeken of neem direct contact met ons op via tel. +31 (0)172 219 202 of info@grsretail.nl